Niet meer uitgeput opstaan

Op naar betere nachtrust

Ik ben Roxanna Booms, slaapcoach, vrijwilligerscoördinator en imker. Mijn persoonlijke missie is om mensen meer connectie te laten voelen met jezelf, waardoor jij een betere nachtrust vindt. Overdag heb jij dan meer energie, zodat jij die kan stoppen in wat je werkelijk wilt bereiken.  

 

Mijn interesses zijn om tot een diepe connectie te komen met jezelf, waardoor jij jezelf beter leert kennen. 

 

Mijn kracht is om een open ruimte te bieden, waarin jij het gevoel ervaart om gehoord te horen. Door een veilige plek te creëren waar onderzocht mag worden, vragen gesteld en nieuwe inzichten ontstaan. 

 

‘Mama…ik ben bij schaapje 971, weet je zeker dat dit werkt?’ Mijn pad is er eentje van vallen en opstaan. Als kind al sliep ik slecht, waardoor ik met donkere wallen onder mijn ogen naar school ging. Als ik ’s ochtends moest opstaan, dook ik na de douche nog een keer in bed. Op, vermoeid, niet klaar voor de dag en opstaan met het gevoel dat je de marathon al gerend hebt. Inmiddels jaren later heb ik door oefeningen en rituelen meer connectie met mezelf gevonden, door zelfzorg een hoge prioriteit te maken en hierdoor meer balans te vinden. 

 

Ik wil mij inzetten om jou ook meer kracht en balans te geven door zelfonderzoek en zelfacceptatie verder te komen. 

 

Veel van mijn inspiratie haal ik uit mijn bijen. Deze hardwerkende dames die op de zonnige dagen voldoende reserve opbouwen voor de koude winter. De balans zoeken tussen rust en actie. Door hen te bekijken wordt mijn connectie met de natuur verstevigd. Er is enkel alleen maar het Nu, zonder gister, zonder morgen.

 

Tijdens mijn workshops maak ik gebruik van oefeningen die ervoor zorgen dat je meer ontspanning vindt en dus beter met spanning kan omgaan, ook beter voor jezelf gaat zorgen en dat je in alle rust en veiligheid ’s avonds thuis kan gaan slapen. 

Workshops over slapen starten in januari 2020 in Hoofddorp. Voor meer info: 

www.facebook.com/events/1325257220990626/

48606501961_4b180255ca_o.jpg
DSC06210.JPG
DSC06231.JPG